Balkonginglasning Västerås

Använd balkongen året runt

Inglasad balkong Västerås

När du vill ha en inglasad balkong i Västerås

En fackmannamässig inglasning av en balkong, altan eller uteplats måste leva upp till ett antal höga kvalitetskrav. Det säger sig självt att säkerheten måste vara mycket hög på en balkong uppe i luften. Vi har erfarenheten och kompetensen som krävs för att bygga en trygg och säker inglasning av din balkong.

Efter ett inledande besiktning kan vi sedan leverera en skräddarsydd lösning som passar just för din balkong, altan eller uteplats. Vi gör små och stora inglasningar åt företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner i Västerås.

Välkommen att kontakta oss för information eller för ett kostnadsfritt hembesök där vi pratar passande lösningar och ger ett prisförslag. 

Varför ska man glasa in balkongen?

En stor anledning till att många väljer att glasa in sin balkong är för att slippa buller. Många lägenheter ligger nära bebyggelse och trafikerade vägar som många upplever som störande. En korrekt utförd inglasning ljudisolerar effektivt och du får en lugn och mysig balkong som du drömmer om.

En inglasad balkong blir ett uterum som du kan vara på även vid regn och rusk, vilket gör att du praktiskt taget kan nyttja den året runt. Öppna balkonger blir snabbt smutsiga och blöta. Efter en inglasning är balkongen alltid mysig och fräsch vilket gör att du aldrig behöver ta in dynor och växter vid dåligt väder. Du kan också använda den till förvaring och ha en vacker byrå där året runt, eller varför inte ställa familjens cyklar där?

Glasa in uteplatsen

Vi kan också hjälpa villa- och radhusägare med att få en vacker inglasning av sin uteplats eller altan. Vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar beroende på utseendet och dina önskemål. När det finns befintliga väggar kan vi göra en inglasning över dessa eller bygga en inglasning i fullhöjd med dörr och öppningsbara fönster för en härlig panoramautsikt. Du väljer utförandet och vilka glaspartier som ska vara öppningsbara eller skjutbara och kanske vill du ha ett vackert glastak med UV-skydd.

Kontakta oss med dina funderingar så hjälper vi dig. 

 

 

För säkra och trygga inglasningar